söndag 12 februari 2012

Födelsedagskort

Den här veckan har det varit mycket "scraptänk"... Har varit till Baronens Present och Hobby  tre gånger samt Dillbergs ett par... Är numera lycklig ägare till en bättre beg Fiskars pappersskärare  - underlättar ju en hel del! Tar ytterligare ett par steg in i denna värld... Har blivit några kort med den vikning som vi lärde oss förra helgen - jag tycker att den är så rolig och fin! Ett Alla hjärtans- och ett födelsedagskort på väg... Love, Lena
P.S. Nu kan man skriva en kommentar som "anonym"...

5 kommentarer:

 1. Så fint!!!då blir det inte mycket stickat nu förstår jag , min matta klar den blev super /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack - det är så kul! Jag såg din matta också - jättefin! Jag ska ta tag i något av stickprojekten också - måste ju ha ngt framför TV-n... Ses inte på tis då? Kram

   Radera
 2. Hej Lena! Nu har jag hittat till din blogg och tänkte kika runt lite. Jag valde att landa på ditt fina kort. Vill också passa på att tacka för trevligt sällskap och gott fika under gårdagens scrap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Jag tittade runt lite hos dig också och kommer att fortsätta med det... Ska bättra mig på att uppdatera min också! Tack själv - alltid lika trevligt! Kan tyvärr inte vara med nästa gång :-( Ha det så bra!

   Radera
 3. Säger som Annette...tack för gott fika och trevligt sällskap. Så vackert ditt rosa kort är och med Majas fina papper. Du gör gigantiska framsteg i scrapvärlden!
  Nu ska jag lägga till dig i min blogglista, för annars glömmer jag bort att kika in här!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera